尤物麻將online

金剛疑似春宮片

Foxy-軟體下載點2019│瀏覽:524

金剛疑似春宮片

昨日網上瘋傳一段疑似金剛與女藝人的春宮片,片中男主角髮型及留鬚位置似足金剛!金剛昨日回應事件時四次大呼:「真係『巧』似我!」又否認拍類似電影,而跟他齊齊「欣賞」該片的女友陳蕊蕊亦連番表示「樣似身唔似」!

早在2011年電影DVD版《Laughing Gor之潛罪犯》有「露械」前科的金剛,昨日被網友瘋傳一段歷時三分半鐘的片段,聲稱是「金剛與一女藝人的春宮片」,片中男主角樣貌與金剛驟看非常相似,其剷青髮型及留鬚位亦似足金剛,該片一流出旋即成為網友熱話,並感到嘩然。

但細看男主角身上沒有任何紋身,但金剛右手手臂及兩小腿均有大面積紋身;男主角耳形頂部較圓,相反金剛耳形頂部較尖;男主角右膊有毛,但金剛則沒有!足證金剛只是被網友大整蠱!而片中女主角隨即被網友起底,乃是有「AV界連詩雅」之稱的26歲日本女優永澤真央美。

對於有疑似春宮片曝光,金剛昨日受訪時說:「真係巧(好)似我!我自己第一眼睇都覺得巧似,人哋條片打晒燈,根本係鹹片嚟!我都唔拍呢啲嘢嘅!真係巧似我,但唔巧以為光頭有鬚就係我先得o架!雖然我都知真係巧似!」睇得相當仔細的他又笑說:「個男人未進化,膊頭有毛o架,我都冇毛嘅!」問到可會怕影響形象,他說:「都唔係我,怕咩啫!我係覺得好好笑囉!」

同蕊蕊一齊欣賞

而女友陳蕊蕊則大方表示二人齊齊「欣賞」該片:「我哋一齊睇嘅!真係好似佢囉!個樣似,但一睇個身就知唔係,我好清楚!同埋嗰個男人都冇紋身!(邊個Fit啲?)梗係片入面嗰個啦!」

雖未知該片男主角是誰,但碰巧日本AV界亦有一名叫「AV金剛」的男優谷口政夫!


隨機文章:校花蔡瑞雪 - 北一女校花蔡瑞雪韓服照紅到韓國



光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。