尤物麻將online

臭蝦哥

Foxy-軟體下載點2019│瀏覽:390

臭蝦哥

PA爆「臭蝦哥」粗口鬧人 馬仔撑吳卓羲有品

無綫前助導(PA)化名偽文豪出書大爆在無綫任職七個月PA的辛酸史,當中更名大爆無綫小生「Chok峯」及「臭蝦哥」鮮為人知的冇品行為,有指所說的是林峯及吳卓羲;而曾與吳卓羲合作過的陳法拉和馬浚偉昨日力撑他們講粗口是情有可原。

該名化名偽文豪的無綫前助導(PA)推出一本名為《TVB血淚屎》的書中,暗指「臭蝦哥」於2007年拍《少年四大名捕》時經常爆粗鬧人,還嫌替身周身汗臭逼人落車,行為極之冇品。昨日陳法拉和馬浚偉到電台宣傳合唱新歌《非戀之情》,二人坦言看過該報道,曾與吳卓羲合作過《衝上雲霄II》的法拉就力撑對方,她說:「我同佢喺劇中多數係做家人,冇感情戲,不過印象中佢唔係咁嘅人。(話佢嫌人臭趕替身落車?)唔會啦,我識嘅佢唔係咁。」

「趕人落車」是笑話

法拉又指該PA任職日子不長,而她個人有第一身經歷:「我拍劇經歷過,會明白,有時觀點與角度會唔同,對方做咗唔係好長時間,但我認同PA工作好辛苦。」至於跟吳卓羲合作過《突圍行動》的馬浚偉則笑言:「邊個在無綫工作的男人不講粗口,只要唔係公眾場合講就得。喺TVB,男女講粗口的人都唔少,係咪去到咁嚴重呢?佢畀針拮到講咗句粗口,咁都情有可原。(話佢趕人落車?)有時係講笑啫,可能只是一個玩笑,但將個玩笑放大就變成罪。」

而馬浚偉和陳法拉到電台宣傳的合唱歌,講述契哥、契妹之情,兩人私底下亦常以兄妹相稱。法拉透露初入行時,經常問馬浚偉如何避開狗仔隊追蹤,馬仔說:「我同佢講有時唔好咁倔強,人與人之間開心就得,講說話不用太直。」至於法拉會否向他請教感情事及續約無綫的事?馬仔笑言:「我好支持人應該隨心所欲,做番自己,感情係兩個人嘅事,至於續約問題就冇問喇。」 


隨機文章:捷運裸拍 - 捷運裸拍竟不起訴「歡迎波多野結衣來取景」



光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。