尤物麻將online

明哥被除褲

回Foxy軟體程式下載目錄│瀏覽:405

明哥被除褲

明哥阿詩被Leslie Kee用電腦「除褲」

最近網上流傳一張黃耀明同何韻詩披著絲巾嘅「裸照」,惹起熱話﹗其實張相並唔係真係裸照,只係一張由新加坡籍嘅攝影師Leslie Kee一本慈善書同相展嘅其中一張相。

事源係Leslie Kee有次嚟到香港,就搵咗明哥同阿詩影相。



 當時明哥同阿詩分別赤裸上身用絲巾遮住個胸,下半身就著住牛仔褲。但網絡流傳就竟然冇咗條褲,明哥經理人話:「Leslie Kee好鍾意用電腦除人條褲,如果開宗名義話要咁拍,我哋可以決定拍唔拍,唔可能拍完喺到修圖,搞到我哋無所適從。」

而阿詩及明哥都有回應「被除褲」事件,佢哋話:「為了愛,我們是願意敞開自己。拍攝嗰日明明係有著褲子,點解張相岀來之後條褲子畀人除咗?如果條件好的話,裸體本來唔係問題:但身材平平無奇好似我哋咁,都係獻醜不如藏拙。呢個美麗嘅誤會,係PS太多。若大家睇得唔順眼,就用Big Love或Super Love包容一下。如果認為秀色可餐,就轉發多啲。」


回Foxy軟體程式下載目錄

光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。