尤物麻將online

許茹芸秘婚

回Foxy軟體程式下載目錄│瀏覽:441

許茹芸秘婚

盛傳奉子成婚 雙喜臨門急嫁Mr Big


曾經係單身盛女許茹芸,其韓籍男友Mr Big崔在成於楊采妮婚禮上甜蜜曝光,大家都戥佢開心,而許茹芸亦不再避忌,同高佢一個頭嘅Mr Big戴着銀色情侶戒指同黑超,喺台北街頭攬腰拖手行街,仲體貼地餵男友食雪糕,再雙雙往北投一間溫泉旅館,愛得癡纏。原來當時兩人已經註咗冊喇。

據知兩人係五個月前於朋友聚會中認識,男方為韓國娛樂經理人公司高層,對許茹芸一見鍾情,每逢周五至周日夜機來回台北及韓國,熱烈追求女方,因對患病嘅許媽媽貼心探望,最終打動女方,娶得美人歸。

至本月中,忽然傳出兩人已秘密於韓國註冊結婚,預定明年農曆年喺首爾舉行婚禮。據知許茹芸更是奉子成婚,可謂雙喜臨門。當時有傳,兩人出席完楊采妮婚禮後,就同好姊妹喺新加坡舉行小型結婚party。近日許茹芸出席活動時亦不避嫌戴住婚戒,更於微博留言:「即將跨入人生另一階段的時刻。」原來真係結咗婚了。

許芸茹好友梁靜茹,亦於fb留言道賀,佢話:「我真的太太太太開心了!今天又一位姐妹公佈喜訊!恭喜許茹芸結婚了!愛到難分難捨天長地久祝福滿滿滿滿! 喲呼!」


回Foxy軟體程式下載目錄

光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。