尤物麻將online

香港乳神周秀娜Chrissie-街頭扯破外衣秀出32D(圖+影片)

回Foxy軟體程式下載目錄│瀏覽:377

周 秀 娜 街 頭 撕 衫 晒 32D

 

擁 有 32D 上 圍 的 周 秀 娜 ( Chrissie ) 以 近 7 位 數 的 酬 勞 , 簽 約 成 瘦 身 美 胸 代 言 人, 日 前 她 化 身 OL , 於 人 來 人 往 的 中 環 等 過 馬 路 , 其 間 突 然 扯 破 身 上 的 緊 身 背 心 裙, 變 身 三 點 式 索 女 , 展 示 美 好 身 段 , 吸 引 不 少 途 人 目 光 。

周 秀 娜 以 近 7 位 數 酬 勞 為 詩 琳 美 容 作 瘦 身 及 美 胸 代 言 人 , 日 前 更 化 身 OL 於 中 環 街 頭 拍 攝 廣 告 。

Chrissie 指 今 次 的 代 言 合 約 是 入 行 以 來 酬 勞 最 高 的 , 她 打 算 與 家 人 到 馬 爾 代 夫 旅行 。 問 到 她 事 前 有 否 知 會 男 友 於 街 頭 穿 三 點 式 行 來 行 去 ? 她 說 : 「 佢 好 明 白 我 嘅 工作 , 佢 都 覺 得 最 緊 要 拍 得 我 靚 。 」 當 記 者 笑 言 Chrissie 的 男 友 十 分 大 方 , 將 好 東西 公 諸 同 好 , 她 笑 說 : 「 咁 佢 一 向 都 有 讚 我 身 材 好 。 」

Chrissie 早 前 已 為 該 公 司 拍 下 一 輯 三 點 式 宣 傳 海 報 , 當 海 報 在 各 大 港 鐵 站 宣 傳 後, 不 少 網 友 在 網 上 留 言 , 言 詞 猥 瑣 , 有 些 更 將 她 視 為 性 幻 想 對 象 。 Chrissie 也 自言 早 知 有 此 事 , 她 說 : 「 海 報 推 出 後 有 時 出 街 會 遇 到 怪 人 , 行 行 吓 街 都 會 俾 人 撩 ,有 次 搭 地 鐵 , 有 個 男 仔 問 我 個 頭 喺 邊 度 set , 又 問 我 有 冇 Facebook 同 電 話 , 我 梗係 冇 畀 佢 啦 。 」





 


回Foxy軟體程式下載目錄

光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。