尤物麻將online

李彩華跳水

回Foxy軟體程式下載目錄│瀏覽:498

李彩華跳水

依家一般綜藝節目已滿足唔到大家,要高難度,要搵命搏,分分鐘會受傷,而且傷勢要越嚴重、獎金越高,才能滿足大家跡近變態的心理……家陣,內地綜藝節目要玩跳水,好似江蘇衛視嘅《星跳水立方》,請來李彩華、韓庚、沙寶亮、阿雅等比賽跳三米高台。之前韓庚跳到暈厥,李彩華對腳瘀晒,亦有人撞親流血。觀眾叫好。



第一期比賽今晚剛播完。李彩華已率先出局。其實佢真係好有心,除咗泳衣最性感之外,動作亦有一定難度,佢嘅動作應該係難度2.2,轉身翻騰三周半,抱膝轉圈,點知跳落去嗰陣,轉身嗰吓抱唔到,於是背脊撻落水,0分。首輪即遭淘汰。李彩華話:「我是一朵美麗的花,不是花瓶。」

至於台灣女星阿雅,就勇戰五米高台,但佢都係直插入水,降低危險性。沙寶亮就用空中姿勢,冇轉身冇翻騰,抱膝都冇,只係屈體,但都屈唔晒;另一內地女星王麗坤亦都係直插入水。


同樣參加五米高台、練習時頻頻受傷、仲試過暈嘅韓庚,係第五個出場。可幸一切順利,成功入圍。但究竟入圍係好事,定壞事呢?


回Foxy軟體程式下載目錄

光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。