尤物麻將online

張暖雅床戲

回Foxy軟體程式下載目錄│瀏覽:544

張暖雅床戲

張暖雅拍床戲全裸冇有怕



 
性感女星張暖雅(Angelina)近日勁減19磅,令34D上圍大縮水!為了在新片中搶「峰」頭,她使出「Cup升大法」,頻頻做豐胸療程。一向思想開放的Angelina,坦言想與「演技派前輩」拍裸露激情戲。

Angelina最近減肥減上癮,由最高峰107磅激減約88磅,34D上圍自然縮水。有份參演胡耀輝執導新片《猛龍特囧》的她,五月底將與擁34C上圍的雨僑正面交「峰」!

為了不被雨橋槍「峰」頭,Angelina惟有密密做經絡豐胸療程。她說:「作為戲中唯一兩個女仔,我一定要把握機會,身材、精神都要最佳狀態,因為好難得出鏡。」

不想與他人作比較

問她於新片飾甚麼角色?Angelina說:「依家仲定緊,可能係好狂野嘅律師。(怕同雨僑比較?)我從來都唔同人比,係人哋同我比,我都唔想,其實冇得比,我哋完全係兩種類型。」有傳該片邀得金像獎「最佳男配角」鄭中基任男主角,Angelina只透露與大卡士、搞笑男星合作:「對手係好有演技嘅前輩,但依家仲未講得,要等公司安排。(有激情戲?)可以考慮,我唔介意拍裸露戲。」



 
咪咪回歸自信返嚟

Angelina興奮大談豐胸過程:「瘦咗之後個胸細咗幾個Size,為咗Keep住性感形象,所以去美容院試吓穴位豐胸通乳腺、淋巴,做完第一次已經升咗一Cup,自信返晒嚟。(痛唔痛?)如果嗰排好攰、唔夠瞓,淋巴好塞時按就會有少少痛。」

除了做豐胸療程,Angelina亦會每日拍胸助升Cup:「每日沖完涼將身體俯前,雙手放喺胸部下面,每邊拍打五分鐘,咁樣可以通乳腺,聽講會大三吋。


回Foxy軟體程式下載目錄

光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。