尤物麻將online

陳偉琪契爺

回Foxy軟體程式下載目錄│瀏覽:457

陳偉琪契爺

巨胸人20號陳偉琪 被爆有契爺撐腰

聽日就係總決賽,今日眾佳麗身穿蠱惑泳衣會見傳聞兼綵排,為爭取好表現同人氣作最後衝刺。巨胸之人包括7號沈佳澄、16號徐韶蓓同塗擁有34.5吋上圍嘅20號陳偉琪,就繼續以迫爆上圍成焦點,件泳衣仲已經加咗墊,令「貧」者變「富」;「富」者,自然更「富」啦!

曾經多次聲稱會叫親戚朋友投票嘅陳偉琪,雖然事後轉口風話自己甚少朋友喺香港,但今日就有一名聲稱係佢「契爺Eddie」嘅男士去信報館,叫所有人投佢一票。問番陳偉琪,佢就話,係有個叫Eddie嘅契爺,但唔知係咪寫信呢個:「拉票好正常,我啲屋企人都有叫人投票,我諗佢唔會做呢啲咁既事,可能有人假冒佢,佢唔會用呢個方式咁做,而且我絕對冇叫人咁做,亦唔需要咁樣去拉票。」

港姐今晚決賽再玩公投 20號陳偉琪契爺拉票撼17號陳凱琳

無綫《2013年香港小姐競選》決賽今晚在將軍澳電視廣播城舉行,將誕生冠、亞、季軍及最上鏡小姐。決戰前夕,佳麗為飛上枝頭,各出奇謀,1號張敬仁返母校向師妹埋手拉票,20號陳偉琪更出動契爺去信傳媒求票,硬撼有auntie車淑梅在社交網拉票的大熱17號陳凱琳。

港姐決賽今晚9時舉行,無綫直播,昨日十位候選佳麗穿上三點式泳衣在電視城綵緋,現場所見,大熱15號蔡思貝和17號陳凱琳依然狀態大勇,有機會問鼎三甲,而1號張敬仁及6號劉佩玥的狀態也大幅提升,尤其劉佩玥大有黑馬之勢!7號沈桂澄、16號徐韶蓓和20號陳偉琪則因逼爆上圍成為焦點。昨日大會讓佳麗在泳衣內加墊,不過部份佳麗出場時不慎移位,且有下體現形情況出現。


回Foxy軟體程式下載目錄

光速城市免費計數器

0所有文章皆由程式自動從網路抓取,所有權皆該屬文章擁有者。